Thuis

Wuhan Senwayer Century Chemical Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Specilize chemisch die Co. van de Wuhan senwayer eeuw, Ltd in de overheersende WuHan-Stad wordt gevestigd waar een verkeersscharnier van China is, in het produceren van en het ontwikkelen van geneesmiddel & zijn tussenpersonen, Pesticidetussenpersoon, additief voor levensmiddelen, Installatieuittreksels, en in het verdelen van de producten van onze eigen bedrijf en aangesloten ondernemingen.

Wij hebben opstellingsr&d centrum, kwaliteitscontrolecentrum en productieplaats in Wuhan, plaatsen Jiangsu en anderen.
Ons bedrijf heeft deskundigen die chemisch R&D en wetenschappelijk beheer behandelen, en bevat verscheidene reeksen van het analyseren van instrumenten met hoog rendement en hoge gevoeligheid, zoals HPLC, GC en Spectrofotometer. Ondertussen, bezitten wij van volledige Q.A. en Q.C.-het systeem, voorziet chemische producten van goede kwaliteit en douane-gemaakte producten volgens de eis van onze cliënten.

Wij hebben professioneel verkoopteam, concentreren ons bij kwaliteit en de dienst, en wij hebben uitstekende prestaties in de loop van de jaren bereikt. Ons bedrijf is geëngageerd aan de ontwikkeling van internationale markt, worden onze producten hoofdzakelijk uitgevoerd naar vele landen en gebieden, zoals Europa, Amerika, Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten en Afrika enz.

Met onze constante inspanningen en goede dienst, hopen wij oprecht om samenwerking op lange termijn en gemeenschappelijke ontwikkeling met onze klanten te vestigen

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

De Eeuw Chemisch Co. van Wuhansenwayer, Ltd, Ons die bedrijf in het jaar van 2015 wordt gevestigd, zijn wij professioneel belast met de verkoop en de dienst van API, de farmaceutische tussenpersoon, de cosmetische ingrediënten, Fijne chemische producten, voedingssupplementen, peptide, aminozuur en Enz. Ons bedrijf bepaalde de plaats in Wuhan van de overheersende WuHan-Stad waar een verkeersscharnier van China is. De specifieke aan strikte kwaliteitscontrole en de nadenkende klantenservice, onze ervaren personeelsleden zijn altijd beschikbaar om uw vereisten te bespreken en volledige klantentevredenheid te verzekeren. Bovendien ons werk fabriek heeft verkregen verscheidene reeksen van het analyseren van instrumenten met hoog rendement en hoge gevoeligheid, zoals HPLC, GC en Spectrofotometer samen. Ondertussen, bezitten wij van het volledige systeem van Q.A. en Q.C.-, leverings chemische producten met goede kwaliteit.

 

 

 

 

 

Wuhan Senwayer Century Chemical Co., Ltd. Wuhan Senwayer Century Chemical Co., Ltd. Wuhan Senwayer Century Chemical Co., Ltd. Wuhan Senwayer Century Chemical Co., Ltd.
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Agent

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Aantal werknemers : 10~50

Jaarlijkse omzet : 500-1000

Opgericht Jaar : 2015

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Wuhan Senwayer Century Chemical Co., Ltd. Certificaten China Wuhan Senwayer Century Chemical Co., Ltd. Certificaten