Bericht versturen
Thuis

Wuhan Senwayer Century Chemical Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
China Wuhan Senwayer Century Chemical Co., Ltd. certificaten
China Wuhan Senwayer Century Chemical Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
alles was groot. vriendschappelijk en begrijpend het representatieve en snelle verschepen (hier in vergelijking met andere punten). mijn schouder voelt veel sterker en gezonder na slechts anderhalf weken.

—— Terry Smith

De buitengewone Voortreffelijkheid is alle ik kan over dit Bedrijf en zijn producten zeggen. Ik zal van dit bedrijf blijven kopen. De dienst is uitstekend en het product past de dienst aan. Dank voor het grote product en de dienst. Ik zal tot van u werkelijk spoedig opdracht geven.

—— Zwarte gans huges

Liefde het heb ik het lange tijd gebruikt

—— Trok

Ik ben online Chatten Nu
  • lopende band

    Onze vervaardiging is een internationaal onbetwiste peptide reagens, douanepeptide en antilichamen een verwerkende bedrijf met een 450.000 die sq voet-hoofdkwartier in Hubei en een totaal van 5 globale productieplaatsen wereldwijd wordt gebaseerd en 3 R&D-centra die, meer dan 1000 personeelsleden met inbegrip van hoogste beroeps met sterke Biotech-de industrieachtergrond hebben. De vervaardiging kan hoogte - kwaliteit, op de toegevoegde waarde en high-tech peptide verwante producten door sterk en divers vermogen, en uitstekende het beheerservaring en schaaleconomie van meer dan 13 jaar verstrekken.

     

    Wuhan Senwayer Century Chemical Co., Ltd. fabriek productielijn 0

    Wuhan Senwayer Century Chemical Co., Ltd. fabriek productielijn 1

Contactgegevens
Wuhan Senwayer Century Chemical Co., Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Angie Zhang

Tel.: +8613627115097

Fax: 86-27-5970-7018

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)